СБУ взялася за російського співака, який на фестивалі у Львові назвав Крим "російським"

Мітя Фомін вважає Крим частиною Росії 
Служба безпеки України перевіряє висловлювання російського співака, екс-соліста групи Hi-Fi Міті Фоміна, який на фестивалі у Львові назвав Крим російською територією.
"Службою безпеки України прийнято до відома інформацію про висловлювання вказаної особи на музичному фестивалі в м. Львів... Після ретельного вивчення висловлювань Фоміна щодо нього буде прийнято відповідне до українських законів рішення", - йдеться відповіді відомства на запит Крим.Реаліі.
Нагадаємо, що російський співак Мітя Фомін на музичному фестивалі Alfa Jazz Fest у Львові назвав анексований Крим російською територією.
"Я завжди говорив про те, що музика не має кордонів, я їздив до Криму і в минулому. Артист, як птах, він співатиме, навіть якщо його не будуть слухати. Він співає там, куди прилітає. Багато з нас не мають ніякого ставлення до того, що відбувається на кордоні, на фронтах ", - сказав він в ефірі телепрограми Світське життя. 


Раніше НВ повідомляло, що СБУ заборонила в'їзд в Україну одному із засновників російської рок-групи Агата Крісті Вадиму Самойлову, який є прихильником терористів і неодноразово незаконно відвідував окуповані райони Донбасу.

Росія анексувала Крим в березні 2014 року. 16 березня 2014 року окупаційною владою було проведено так званий референдум про незалежність АР Крим. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії.

Related

Гаряча новина 8967895861311652858

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item