Назвали ім'я російського консула, якого затримали п'яним за кермом


Затриманим у Києві за водіння в нетверезому стані російським дипломатом виявився представник прикордонної служби ФСБ Російської Федерації Руслан Трибунський.
Чоловік працює в консульстві РФ. Про це повідомив спікер Національної поліції Ярослав Тракало, передає "112 Україна".
За його словами, під час спілкування з поліцейськими водій пред'явив дипломатичну картку радника посла РФ в Україні.
"Під час спілкування інспектори патрульної поліції помітили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння, а саме - запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння шкіри обличчя, тремтіння пальців рук. Після чого йому було запропоновано в установленому законом порядку пройти тест на стан алкогольного сп'яніння. Втім, водій у присутності свідка відмовився від проходження тесту на алкоголь, також відмовився пред'явити водійське посвідчення. Після чого він закрився в транспортному засобі, викликавши на місце події співробітника російської дипмісії", - розповів Тракало.
Він зазначив, що оскільки ця людина має імунітет згідно з міжнародними правовими нормами, інспектори поліції не могли вилучити автомобіль, як і посвідчення водія.
"І адмінпротокол не був складений. Інспектори написали відповідний рапорт про цю подію. Цей рапорт буде передано в МЗС України, яке проінформує через дипломатичні канали російську сторону про цей інцидент", - уточнив він.
Вночі під Києвом в районі Бортничів поліція зупинила авто з російськими дипломатичними номерами, водій якого був у нетверезому стані.

Related

Гаряча новина 1894966785578708782

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item