Дитина два дні не їла, в хаті пліснява і бруд - поліція


Правоохоронці забрали до притулку двох дітей з неблагополучної родини.

Це сталося у Львові. Як з'ясувалося, молодший з хлопчиків майже нічого не їв протягом двох діб, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області
До Личаківського відділу поліції 27 липня зателефонувала директор однієї із львівських шкіл. Жінка повідомила, що у квартирі, де проживає родина з трьома дітьми, малолітні вже тривалий час знаходяться без нагляду дорослих.
"Прибувши на місце події, ми побачили у квартирі 7-річного хлопчика - переляканого і голодного. Дитина сказала, що за два дні тільки раз "пообідала" пакетиком вермішелі "Мівіна". Умови, в яких перебував малюк, просто жахливі: суцільна антисанітарія, в непрацюючому холодильнику – залишки продуктів, вкритих пліснявою", - повідомила інспектор сектору ювенальної превенції Личаківського відділу поліції старший лейтенант поліції Наталія Рибачок.
Правоохоронці встановили, що мама хлопчика, 36-річна львів'янка, кудись поїхала ще майже тиждень тому, залишивши дітей на співмешканця. Її восьмирічна донька зараз знаходиться у літньому таборі в Карпатах, старший син, якому десять років, проводив дні в одному з дитячих центрів, відвідувачів якого принаймні годують двічі на день.
Обох хлопчиків працівники поліції доставили до притулку Львівської облдержадміністрації. В подальшому буде вирішуватися питання щодо поміщення туди їх сестрички та позбавлення матері батьківських прав. Адже раніше правоохоронці вже неодноразово проводили з жінкою профілактичні бесіди та навіть притягали до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.
У Ніжині на Чернігівщині будинок багатодітного батька-одинака згорів дощенту.

Related

Гаряча новина 8034479586882580771

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item