"Дебілоросія" Путіна" - Турчинов відреагував на заяву бойовиків


Заява ватажка бойовиків Олександра Захарченко про створення "Малоросії" свідчить про небажання президента Росії Володимира Путіна припиняти війну на Донбасі.
Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов у Facebook.
"Заяви кремлівських клоунів-маріонеток, які називають себе керманичами окупованого РФ Донбасу, щодо створення Малоросії – це ще один доказ агресивних планів Путіна та його маніакального небажання вирішувати питання на сході України мирним шляхом.
Ця збочена маячня, яка була написана в Кремлі, та озвучена рядженими клоунами, на кшталт Захарченка, свідчить про бажання московських "стратегів" знову відновити просування військової агресії на захід, втягуючи в криваві жорна нові регіони України.
Ці неадекватні та провокативні плани - це ще один аргумент на користь прийняття закону "Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей" та необхідності прискорення звільнення сходу країни від російських окупантів та підконтрольного їм кримінально-сепаратистського бруду.
Доля кремлівського плану "Малоросія-17" буде аналогічною "Новоросії-14", або будь-якій іншій "Дебілоросії" путінського формату", - йдеться в тексті.

Related

Політика 7056366976820933456

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item