Бойовики ОРДО оголосили Седове прикордонною зоною з особливим статусом – ОБСЄ

Терористи "ДНР" оголосили Сєдове "прикордонною зоною з особливим статусом"
У Донецькій області представники терористичної організації "ДНР" заборонили членам місії ОБСЄ проїзд в напрямку Сєдового та оголосили, що населений пункт є "прикордонною зоною, у якій діє особливий статус в’їзду-виїзду", йдеться у звіті місії ОБСЄ.
"На блокпості, розташованому приблизно за 1,2 км на північний захід від підконтрольного "ДНР" смт Сєдове озброєні члени "ДНР" зупинили патруль СММ і не дозволили йому проїхати далі дорогою в напрямку Сєдового, посилаючись на накази від своїх командирів", - йдеться у повідомленні.
Повідомляється, що пізніше того ж дня член "ДНР" у цивільному одязі на тому ж блокпості у Сєдовому зупинив інший патруль СММ та заявив, що для в’їзду у селище необхідно отримати попередній дозвіл від "ДНР", оскільки Сєдове є "прикордонною зоною, у якій діє особливий статус в’їзду-виїзду".
Незадовго після цього троє озброєних чоловіків у формі військового типу підійшли до патруля СММ.
"Вони відмовилися представитися і в агресивній формі вимагали, щоб спостерігачі залишили цей район. Патруль СММ поїхав з блокпосту", - зазначили у місії.
За даними місії, водії та пасажири, перед тим як проїхати через блокпост, заходили у розташоване поблизу невеличке приміщення.
Нагадаємо, за минулу добу бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО: один боєць ЗСУ загинув, ще одного поранено.

Related

Події в Україні 8421448249699590885

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item