Затриманий на Донбасі росіянин Агеєв підтвердив службу у Збройних Силах РФ

Агеєв контракт із ЗС РФ підписав на рік, його копія лишилася в Алчевську Луганської області разом із іншими речами
Затриманий на Донбасі росіянин Віктор Агєєв підтвердив, що був відправлений на схід України після підписання контракту на службу в Збройних силах РФ. Про це повідомляє ТСН. Тиждень.
"Я військовослужбовець. Частина 65246 (розташована в місті Новочеркаськ, це полк зв'язку і навчальний центр Повітряно-космічних сил Росії)", - розповів він.
Агєєв підтвердив, що в березні 2017 приїхав в Ростовську область і підписав контракт на службу в Збройних силах РФ. Затриманий росіянин приїхав в свою частину, пробув там чотири дні, підписав контракт і буквально відразу був відправлений на Донбас.
Відповідаючи на питання, чому так швидко він був відправлений на схід України, Агєєв сказав: "Не знаю ... Я не заглиблювався. Відправили і відправили. Гроші платять, і ... служба є служба".

Чоловік уточнив, що контракт із ЗС РФ підписав на рік, його копія лишилася в Алчевську Луганської області разом із іншими його речами.
Агеєв також припустив, що інший російських контрактників теж відправляли на Донбас, але йому напевно не відомо ні про кого, окрім Олександра Щерби.
Нагадаємо, що в зоні АТО знешкодили диверсійно-розвідувальну групу супротивника. Під час бою було знищено два бійця окупаційних військ РФ, у тому числі, кадрового російського офіцера Олександра Щербу з позивним Алекс. Ще четверо диверсантів, серед яких виявився і Агєєв, були захоплені в полон.

Related

Події в Україні 6954834940995401271

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item