Українські пілоти показали вищий пілотаж на авіашоу у Великій Британії

Українські льотчики підкорили Велику Британію
Українські льотчики з 831-ї бригади тактичної авіації повітряного командування Центр Повітряних сил Збройних сил України продемонстрували неймовірну майстерність на міжнародному авіашоу The Royal International Air Tattoo-2017 у Великій Британії.
Як наголосила прес-секретар 831-й бригади тактичної авіації Світлана Борисова, програма українських асів була удосконалена новими фігурами.
"Цьогоріч українські військові льотчики збільшили кількість фігур вищого пілотажу та додали нові елементи, які виконуються на малих та гранично малих висотах. Виконання петлі Нестерова, такого елементу, як Дзвін, бойових розворотів з поворотом у внутрішній бік, бойових розворотів з Бочками, перевернутий політ, імітація заходу на посадку з шасі, проходи на малій та великій швидкостях нікого не залишили байдужими", -розповіла вона у коментарі Фіртці.




Міжнародний авіапоказ The Royal International Air Tattoo-2017 відбувся у Великій Британії з 14 по 16 липня 2017 року. 
На показі українську делегацію представляла пара винищувачів четвертого покоління СУ-27 та військово-транспортний ІЛ-76 Повітряних сил ЗСУ.
Нагадаємо, що перед виступом у Британії українські льотчики пройшли підготовку. В нинішньому році пілоти збільшили кількість фігур вищого пілотажу і додали нові елементи в комплекс, який виконується на малих і гранично малих висотах.

Related

Події у світі 940700310932339987

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item