НАТО в Україні. В Києві відкрилося представництво Північноатлантичного альянсу - фото

За словами віце-прем'єра, відкриття офісу - це нова сторінка у відносинах між Україною і НАТО
У Києві починає свою роботу представництво Північноатлантичного альянсу в Україні.
Про це у себе в Facebook повідомила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, яка взяла участь в урочистому відкритті офісу НАТО.
"Ця подія має глибоке символічне значення. У ці дні ми фактично відкриваємо нову сторінку у відносинах нашої держави з Північноатлантичним альянсом. Впевнена, що кращі умови роботи для співробітників Представництва позитивно вплинуть як на зміст і якість заходів співробітництва НАТО з Україною, так і на темпи подальшого зближення нашої держави з Альянсом", - написала вона.
При цьому віце-прем'єр зазначила, що НАТО вперше в своїй історії створює представництво в країні, яка має статус особливого партнера.
"У жодній іншій країні-партнері Північноатлантичного Альянсу НАТО немає подібного повномасштабного дипломатичного представництва", - підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг під час візиту в Україну закликав РФ вивести свої війська з Донбасу і припинити підтримку терористів.

Related

Події в Україні 5091281631891208313

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item