У моторошній аварії об іномарку розбилися двоє братів


Між селами Петрик та Дашківці Літинського району Вінниччини 23-річний водій "ВАЗ" в'їхав у "Mercedes Benz Vito", коли виїхав на зустрічну смугу руху. Аварія сталася цієї ночі на автодорозі сполученням Стрий-Кропивницький-Знамянка.




Миттєво загинув він із братом та ще один пасажир. Двоє жителі села Дашківці Літинського району. Ще один — з села Білий Рукав Хмільницького району. Також на місці пригоди загинула 55-річна дружина водія "Mercedes Benz Vito".
"Подружжя їхало з Хмільника в напрямку Вінниці. Чоловіка з важкими травмами госпіталізували до лікарні. У нього перелом ребер, стегна, забій грудної клітини та шок", - говорить Ольга Єфремова з прес-центру обласної поліції. - Водій "ВАЗу" не впорався з керуванням. Призначили експертизи. З'ясують чи перебували водії у стані алкогольного сп'яніння".
Хлопці поверталися додому із села Рибаче. Чому водій виїхав на зустрічну смугу руху, спробують з'ясувати слідчі.
"Двом братам батьки купили будинок у нашому селі. Вони обоє з Хмільницького району. А наш корінний Вадим Григоренко. Він єдиний син у батьків. Хороший хлопчина. То на заробітки їздив, то займався ремонтом машин", - говорить сільський голова Дашківець Віктор Медяний.
Місцеві кажуть, на тому відрізку дороги постійно трапляються смертельні аварії.
Торік, 26 жовтня поблизу села Петрик Літинського району на Вінниччині зіткнулися рейсовий автобус "Еталон" і вантажний мікроавтобус Volkswagen. Одна людина загинула, ще 4 із травмами різного ступеня в лікарні.

Related

Гаряча новина 8594781565346204051

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item