У Вінницькій області чотири людини загинули в ДТП


Аварія сталася близько третьої години ночі на дорозі сполученням Стрий - Кіровоград - Знам'янка.

 
Чотири людини загинули внаслідок зіткнення легкового автомобіля ВАЗ та мікроавтобуса Mercedes Vito в Літинському районі Вінницької області в понеділок. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіціі.
 
Аварія сталася близько третьої години ночі між селами Петрик і Дашківці на дорозі сполученням Стрий - Кіровоград - Знам'янка.







 
Водій автомобіля ВАЗ 21110 не впорався з керуванням і, виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з автомобілем Mercedes Vito. В результаті ДТП 23-річний водій ВАЗу, двоє його пасажирів у віці 23 і 31 років загинули на місці події, - йдеться в повідомленні.
 
Також загинула 55-річна жінка-пасажир у Mercedes Vito. Його 60-річний водій у важкому стані госпіталізований до районної лікарні.
 
За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили загибель кількох осіб). Правоохоронці мають намір провести ряд експертиз.
 
 
Як повідомлялось, напередодні в місті Стрий розбилася маршрутка. Її водій врізався в дерево. Постраждали 10 осіб, включаючи одну дитину.

Related

Гаряча новина 2740914141602358462

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item