У Гуллівері знайшли таємний офіс Клименка

Правоохоронці виявили секретний офіс з документацією компаній екс-міністра доходів і зборів Клименко в бізнес-центрі Гуллівер
Правоохоронці виявили секретний офіс з документацією компаній колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка в бізнес-центрі Гуллівер у Києві.
Про це на брифінгу заявив заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передають Українські новини.







"Для недопущення знищення таємного офісу банку Unison, де зараз встановлена величезну кількість документів, величезна кількість серверного обладнання, яке обслуговувало всю медіа-імперію і підприємства Клименко, був задіяний спецназ КОРД", - повідомив він.
Обшуки також проходять у адвокатів екс-міністра.
У п'ятницю вдалося присікти виїзд основних фігурантів справи в анексований Росією Крим.
За словами заступника генпрокурора, правоохоронці вже почали вивчати інформацію з серверів, вилучених у секретному офісі.
Раніше повідомлялося, що співробітники військової прокуратури, Нацполіціі і спецпідрозділу Корд проводять обшуки в приміщеннях компанії, що належить екс-міністр доходів і зборів Олександру Клименку у ТРЦ Гуллівер.

Related

Гаряча новина 4524682687866777774

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item