У Йорданії напали на посольство Ізраїлю


За попередніми даними в результаті інциденту одна людина вбита і одна поранена.

У столиці Йорданії Аммані було скоєно напад на посольство Ізраїлю, передає ВВС.

Зазначається, що всі прилеглі до посольства вулиці оточені, однак влада поки не надає ніякої інформації.
Місцеві ЗМІ, посилаючись на джерела в службах безпеки, повідомляють про одну вбиту людину, імовірно йорданця, і одного пораненого ізраїльтянина.
Агентство Ammon посиланням на власне джерело повідомляє про спробу проривукордону безпеки посольства в результаті чого зав'язалася перестрілка на йоготериторії.
Влада Ізраїлю поки також ніяк не коментує ці повідомлення, але, наскільки відомо, вже розпочали евакуацію співробітників посольства.
Нагадаємо, в п'ятницю, 21 липня, тисячі йорданців висловили протест в Аммані проти установки Ізраїлем металошукачів на Храмовій горі, священному як для мусульман, так і для євреїв місці в Східному Єрусалимі.
Як повідомлялось, загострення конфлікту між Ізраїлем і Палестиною через нові заходи безпеки на Храмовій горі переросло в насильство, в результаті якого загинули шість осіб.
Три палестинці були вбиті і кілька десятків госпіталізовані з травмами в результаті зіткнень з військовими. А на Західному березі річки Йордан озброєний ножем палестинець убив трьох ізраїльтян, проникнувши в їхній будинок в одному з єврейських поселень.

Related

Події у світі 6309002077853321485

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item