В поліції назвали причину масового отруєння на Прикарпатті

Поліція відкрила провадження у зв'язку з масовим отруєнням на Прикарпатті
Правоохоронці встановили, що причиною масового отруєння у прикарпатському містечку Верховина стало вижвання кондитерського виробу.
Як повідомляється на сторінці поліції в Івано-Франківській області у Facebook, група осіб, яка заїхала у відпочинковий заклад, із продуктів привезених із собою, самостійно приготувала кондитерський виріб та вживала його.
Після цього за медичною допомогою зі скаргами на гострий біль черевної порожнини звернулося 16 осіб, 13 з яких госпілізовано. Серед них 7 громадян Польщі, 4 – Німеччини, 2 – українці, з них 6 осіб неповнолітніх. Детальні дані на потерпілих ще уточнюються.
За фактом масового отруєння поліція розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.
Проводиться слідство. Стан потерпілих медики розцінюють як легко-середньої важкості.
Раніше повідомлялося, що в лікарню госпіталізували п'ятьох громадян Німеччини і шість громадян Польщі. Також ознаки харчового отруєння зафіксували і у двох українців. Серед постраждалих також шестеро неповнолітніх.
У постраждалих діагностували гострий ентероколіт легкого та середнього ступеня тяжкості.

Related

Гаряча новина 19752653631670706

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item