"У нас нет никакой войны" - співака обурила позиція журналістки


Фронтмена гурту Kozak System Івана Леньо обурила позиція журналістки, яка заявила, що війни між Україною та Росією немає. Ситуація сталася під час інтерв'ю на фестивалі "Дністер-фест".
"Кажу журналістці, що дуже важливо, щоб ми, українці від подібних фестів отримували позитивні емоції. Надихались хорошою музикою та правильними сенсами. Але не забували, що у нас іде війна на Сході. Щоб пам'ятали про наших воїнів, які ціною власного життя, створюють нам можливість жити в незалежній країні та боронять наші кордони від одвічного ворога. І що нам потрібно їм допомагати всім, чим можемо заради спільної перемоги. І тут дама видає фразу, від якої я мало не остовпів на місці: - У мєня на етот счьот інноє мнєніє. Я счітаю, что у нас нєт нікакой войни. Что нас посорілі політікі", - пише в Facebook Івана Леньо.
Який саме телеканал записував інтерв'ю Іван не розголошував. Проте його пост у соцмережі швидко набув популярності. Люди обурені такою реакцією представниці місцевої преси і вимагали, аби музикант розповів хто саме з журналістів заявив про таку позицію.
Пізніше директор місцевого телеканалу "ТВА" прокоментував цю подію. "Як директор телеканалу , я шокований поведінкою нашої кореспондентки. Зараз проводиться службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті жорсткі кадрові рішення. прошу вибачення у музикантів і запевняю, що жодним чином думки, висловлені цією особою, не є офіційноюпозицією телеканалу ТВА. мені справді соромно... вибачте", - зазначив він.
Музиканти записали новий марш української армії. В основі авторська пісня "Зродились ми великої години" на слова поета Олеся Бабія. З 1932 року це був гімн ОУН. Ця пісня у стилізованій обробці стане новою стройовою піснею для Збройних сил України. Над нею працювали 8 музикантів, серед них Іван Леньо з Kozak System.

Related

Суспільство 4717967014629996326

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item