Поліція безсила. Одесит розповів, як сам ловив квартирних злодіїв

Один із затриманих

Олександр Воронцов вважає, що поліцейські прикривали злочинців.

 
В Одесі місцеві жителі змогли самостійно вистежити і затримати злодіїв із Грузії, які обікрали квартиру. При цьому поліція виявилася безсилою.
 
Про це розповів господар обкраденої квартири Олександр Воронцов. За його словами, злочин було скоєно в понеділок, 3 липня, а вже через добу йому за допомогою друзів вдалося знайти підозрюваних. При цьому, як стверджує потерпілий, поліція із самого початку не робила активних дій для розкриття злочину.
 
"Приходжу я ввечері додому після роботи і розумію, що мою квартиру обікрали. Звичайно, засмутившись, я вирішив викликати поліцію для того, щоб ситуація, що склалася, була задокументована і було вжито необхідних заходів ... Прочекавши три години з моменту виявлення крадіжки, все-таки приїхали співробітники поліції, були складені всі необхідні документи", - написав Воронцов у Facebook.
 
Наступного дня він звернувся за допомогою до знайомих, і вже через дві години йому вдалося не тільки встановити особи можливих злочинців, а й машину, на якій вони пересувалися. Всього на заклик Олександра Воронцова відгукнулося 94 людини. Уранці 5 липня розшукуваний автомобіль був знайдений.
 
"За 10 хвилин зібралося близько 20 осіб друзів, заблокували вулицю і зробили всі необхідні заходи безпеки, після чого мною було здійснено не менше семи дзвінків у так звану поліцію, щоб хоча б поставити їх до відома", - повідомив Воронцов.
 
Але в результаті одеситам довелося здійснювати затримання власними силами. У квартирі підозрюваних виявили викрадені речі.
 
Крім того, у телефоні в одного із затриманих було знайдено повідомлення з орієнтуванням на розшук їхнього автомобіля. На думку Олександра Воронцова, це говорить про те, що поліцейські прикривали злочинців. Також з'ясувалося, що злодії приїхали в Україну із Грузії.

Радник начальника ГУНП Руслан Форостяк розповів у коментарі виданню Думская, що поліція перевіряє факти, викладені в пості Олександра Воронцова.
 
"Ми моніторимо соціальні мережі на предмет заяв про некомпетентність і бездіяльність співробітників поліції. Зараз якраз перевіряємо всі факти як щодо можливих злочинців, так і претензії, озвучені до співробітників ГУНП. Після встановлення всіх обставин справи буде відповідна реакція", - сказав Форостяк.
 
Як повідомлялось, раніше в центрі Одеси був пограбований храм Української православної церкви Московського патріархату. Злодії вкрали гроші для переселенців. Також постраждали ікони, речі і ряси священиків.

Related

Суспільство 2016993478611299385

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item