У Києві потрощили кафе з людьми всередині



У ніч на 31 липня у Києві на вул. Заболотного невідомі потрощили кафе, в якому харчувались водії маршрутних мікроавтобусів.
До МАФа приїхали близько 20-30 "тітушок" у чорному, підігнали бульдозер, передає ТСН.
Бульдозер почав руйнувати кафе, незважаючи на те, що у приміщенні перебували четверо осіб, повідомив власник приміщення Юрій Артеменко.
"Це вже не перша спроба. Цього разу мені зателефонували вночі, що почався напад на моє приміщення. Перші спроби захоплення були два місяці тому, тоді було складено заяву до прокуратури. Незважаючи на те, що всі необхідні документи були їм представлені, 20 липня була повторна спроба захоплення приміщення, її було відбито", - розповів Артеменко.
Чоловіки, які зносили об'єкт, назвалися працівниками Київблагоустрою. Техніка також належить комунальному підприємству, зауважив власник кафе. Проте жодних документів на демонтаж не надали.
Артеменко впевнений, що ініціювала погром компанія-забудовник, яка будує багатоповерхівку впритул до його приміщення. Начебто погрози й раніше надходили від їхніх представників. Збитки він оцінив у 250 тис. грн.
Перший заступник глави департаменту з благоустрою Київської міськдержадміністрації Тарас Панчій заявив, що МАФ був встановлений незаконно, власники працювали без дозволу. Також чиновник спростував інформацію про те, що в кафе знаходилися люди в процесі демонтажу.
У Києві під час знесення ринку біля станції метро Лісова бульдозерами знищили зоомагазин. Загинули тварини, які знаходилися всередині.

Related

Гаряча новина 6343574211822396614

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item