Парубій вирішуватиме долю третього нардепа на доторканність


Регламентний комітет Верховної Ради визнав законним і мотивованим, але недостатньо обґрунтованим подання генпрокурора про надання парламентом згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа з фракції "Радикальної партії" Андрія Лозового.
Таке рішення комітет ухвалив у середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"Комітет вважає, що подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Андрія Лозового... є законним і мотивованим, оскільки ініційовано та подано належним суб'єктом подання, однак, недостатньо обґрунтовано", - зачитав висновок комітету його керівник Павло Пинзеник.
Подальшу долю подання вирішуватиме голова Верховної Ради Андрій Парубій.
Цього тижня регламентний комітет передав на погодження спікеру подання про зняття недоторканності ще з двох депутатів - члена фракції "Народний фронт" Євгена Дейдея та групи "Воля народу" Олеся Довгого. Першому інкримінують незаконне збагачення, другому - дерибан землі у Голосіївському районі Києва, коли він був секретарем Київради.
Нардепу Андрію Лозовому інкримінують ухилення від сплати 1,846 млн грн податків. Подання на зняття депутатської недоторканності генпрокурор вніс наприкінці червня.

Related

Політика 9137131646193771211

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item