У Рівному азербайджанець жорстоко побив бійця АТО

Потерпілий боєць АТО

Чоловік намагався захистити дівчину в одному з міських кафе.

 
У місті Рівне азербайджанець побив бійця АТО, коли той заступився за дівчину в ресторані. Про це повідомляє патрульна поліція Рівного на своїй сторінці в Facebook.
 
Побитого 36-річного чоловіка виявили вночі на вулиці Макарова. Він був госпіталізований із численними саднами обличчя і закритою черепно-мозковою травмою голови.
 
"Дружина потерпілого пояснила поліцейським, що напередодні, в одному з міських кафе, у її чоловіка виник конфлікт з іноземцем. Словесна перепалка переросла в бійку, в яку втрутилися його друзі. Після нанесення тілесних ушкоджень, кривдник зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.
 
Патрульним вдалося встановити особу правопорушника. Ним виявився 23-річний громадянин Азербайджану. Поліцейські затримали іноземця і доставили в міськвідділ для дачі пояснень у справі.
 
Як з'ясувалося пізніше, причиною конфлікту між чоловіками стала дівчина, з якою азербайджанець поводився зухвало, а потерпілий, учасник бойових дій на сході країни, заступився за неї.
 
Як повідомлялось, у червні в Києві загинув боєць АТО Дмитро Смирнов. Чоловік випав з дев'ятого поверху житлового будинку на вулиці Бучми у Дніпровському районі. Поліція підозрює, що військового могли вбити з метою пограбування.

Related

Гаряча новина 5009304783457234037

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item