Пограбування зі стріляниною на ринку: невідомі напали на підприємців


10 липня на стоянці промтоварного ринку "7 кілометр" озброєні люди в масках скоїли пограбування.
Близько 6:45 годин на територію ринку приїхав автобус з київськими номерами. Водій повинен був передати продавцеві велику суму за товар. У цей момент на місце угоди під'їхали чоловіки в масках на двох позашляховиках. Відкрили стрілянину і викрали гроші. Потім зловмисники сіли в машини, збили шлагбаум і зникли.
"Батько і син з Києва приїхали закупити оптову партію товару на одеський Промринок. Готівку несли в двох сумках. На них накинулися шестеро бандитів і силою відібрали одну з сумок. Під час нападу зловмисники близько десяти разів вистрілили з травматичного пістолета. Потім злочинці сіли в два "Мерседеса" - і на швидкості рвонули зі стоянки. Охоронці спробували заблокувати виїзд, проте "Мерседеси" бандитів знесли шлагбаум і намет поруч з ним "- пише "Думская" із посиланням на власні джерела у прокуратурі.
За попередніми даними, киян пограбували за наводкою злочинці з одного з одеських сіл.
Самі підприємці не постраждали. Сума збитку поки уточнюється, проте є інформація, що грабіжники забрали близько трьох 3 млн грн.
Троє чоловіків, працівників промринку 7-й кілометр, вирішили пограбувати підприємця. Один із зловмисників раніше працював на жертву і мав певне уявлення про рівень її доходів.

Related

Гаряча новина 2303095960884336410

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item