У США помилково розстріляли родину українців


Родину українців у Портленді, США, розстріляли злочинці. Вони помилково організували напад на їхній автомобіль.
Mercedes української родини розстріляли в одному зі східних районів міста. Серйозні вогнепальні поранення дістали матір Ольга Лободюк та її донька Діана, повідомляє SlavicSac.
Слідчі припускають, що автівку жертви, чорний Mercedes, могли сплутати з іншою подібною машиною, яка цього тижня брала участь у перестрілці поблизу одного з ресторанів.
Пізніше автомобіль затримали. Там виявили пістолет. Власника посадили до в'язниці. А Mercedes Вокера конфіскували як речовий доказ. На його кузові виявили пошкодження від куль.
"В автівці були п'ять осіб - мої кузени Давид та Діана, їх мама Галина, мій брат Нік та моя мама. Вони їхали на день народження, й дорогою їх обстріляли. Слава Богові, вони живі, але дуже шоковані. Моя мама Ольга Лободюк та кузина Діана зазнали серйозних поранень. Куля потрапила матері в щелепу. Моїй кузині багато уламків скла потрапили в очі та обличчя. Вона нині вдома в стабільному стані й поступово відновлюється. Мама все ще в лікарні, її стан стабільний. Вона перенесла одну операцію, але на неї чекає ще одна та тривалий шлях до одужання. Лікарі кажуть, що вона дивом вижила. Якби куля пройшла хоча б на дюйм у бік, то вона могла б загинути", - розповідає донька постраждалої Юлія Тишкова.
Українець Олексій Маковій, який живе в місті Антилопа, США, виклав у мережу відео, де зафіксовано крадіжку з його пікапу.

Related

Гаряча новина 1814060221736461098

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item