Тиллерсон за збереження санкцій проти РФ - держдеп

Держсекретар США Рекс Тиллерсон

Держсекретар вважає, що Росії ще дуже багато потрібно зробити, щоб санкції, введені через ситуацію в Україні, були зняті.

 
Державний секретар США Рекс Тиллерсон твердо переконаний у необхідності зберегти санкції проти Росії, поки вона не виконає умов, досягнутих раніше, заявила спікер держдепу Гезер Наверт, передає Укрінформ.
 
"Держсекретар, наскільки я знаю, чітко висловив свою позицію щодо санкцій проти Росії. Ми тут говорили про багато проблем, які зараз постають перед Україною. Як ми очікуємо, цим затвердиться намір зберігати санкції в силі, поки Росія не зупинить своїх провокаційних дій, які послужили причиною введення цих санкцій", - зазначила Наверт.
 
У той же час вона відмовилася від коментарів щодо законопроекту по санкціям проти РФ, який у вівторок, 25 липня, має розглянути палата представників конгресу США.
 
При цьому спікер повідомила, що держсекретар налаштований рішуче в плані санкцій проти РФ" і вважає, що Росії потрібно зробити ще дуже багато, щоб санкції, введені через ситуацію в Україні, були зняті.
 
Раніше в Білому домі повідомили, що президент США Дональд Трамп підтримує законопроект про введення нових санкцій проти Росії.

Related

Події у світі 5981711750152725074

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item