Під Кабміном Porsche в'їхав у натовп протестуючих


Очевидці стверджують, що натовп ледь не лінчував водія.

 
Сьогодні вдень у Києві під будівлею Кабінету Міністрів на вулиці Грушевського автомобіль Porsche Panamera в'їхав у натовп протестуючих. Про це повідомив помічник народного депутата від Самопомочі Анни Романової Денис Кривопалий.
 
"Навпроти Кабміну, де сьогодні протестують пенсіонери МВС, Porsche Panamera в'їхав у натовп і переїхав ногу одному з активістів. За словами очевидців, від водія сильно тхнуло алкоголем. У машину полетіли гучномовець та каміння. Співробітники поліції забрали одного з активістів і оточили машину", - повідомив Кривопалий на своїй сторінці у Facebook та опублікував відео з місця подій.






 
 
У свою чергу, АСН повідомляє, що Porsche, буквально, збив людей з ніг.
 
"Мітингувальники ледь не лінчували порушника, розбивши йому лобове скло і спустивши колеса автомобіля. Від розправи самого водія врятував спецназ, який зазвичай у великій кількості присутній під будинком уряду", - пише видання.
 
Мітингувальники заявили, що їхнього соратника, який особливо бурхливо висловлював свої емоції, забрали в поліцію. Чи затримано водія дорогої іномарки, поки що не відомо.
 
Як повідомлялось, народного депутата від Блоку Петра Порошенка Павла Різаненка позбавили права керування автомобілем терміном на один рік за водіння в нетверезому стані.

Related

Гаряча новина 6427877960952858073

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item