Путін продовжує переводити Росію на самодержавну модель - Stratfor


Російський президент Володимир Путін продовжує переводити Росію на самодержавну модель, що залежить від його особистої влади.
Такого висновку дійшли експерти розвідувально-аналітичної компанії Stratfor.
Як підтвердження експерти наводять створення армії лояльних і безпосередньо підпорядкованих президенту солдат, прийняття законів, які розглядають дисидентів як терористів і в значній мірі регулюють соціальні медіа та комунікації.
"Сприйняття російського президента в останні тижні вміло розгорнули не тільки для росіян, але і для всього світу. Кремль вхопився за владу мертвою хваткою", – говорять аналітики.
Також до цих фактів експерти додають масові затримання учасників протесту в Москві та Санкт-Петербурзі, підтримку військового втручання в Сирії і Україні, нарощування армії біля кордонів, поширення пропаганди та усунення Путіним впливових еліт в Кремлі.
За словами аналітиків, Путін прагне продовжити життя своєї адміністрації спробами об'єднати образ сильного лідера з відкритим чаруючим посилом і у нього немає планів передати владу наступнику в доступному для огляду часу.
Президент Росії Володимир Путін під час інтерв'ю Оліверу Стоуну показав журналісту знищення талібів військами США в Афганістані та заявив, що це росіяни стріляють по терористах.

Related

Події у світі 283743718767055930

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item