Нові санкції проти Росії: США виділяють Україні $30 млн

Також новий закон передбачає створення Фонду для протидії російському впливу
США виділяють Україні $30 млн на підтримку енергетичної безпеки, що передбачено законом, який підписав президент країни Дональд Трамп в середу, 2 серпня.
Йдеться про обмежувальні заходи для протидії російській агресії і відновлення цілісності України.
Про це повідомляє прес-служба Посольства України в США.
За даними дипустанови, політикою США, згідно з законом "Протидія противникам Америки через санкції", є - підтримка уряду України у відновленні суверенітету і територіальної цілісності, осуд і протидія всім дестабілізуючим зусиллям уряду РФ в Україні, невизнання незаконної анексії Криму урядом РФ або відторгнення будь-якій частині території Україна з використанням військової сили.
Передбачена також допомога США щодо реформування енергетичного сектора України та зменшення залежності від російських енергетичних ресурсів, продовження протидії реалізації проекту Північний потік-2.
Нагадаємо, 2 серпня Дональд Трамп підписав схвалений Сенатом закон про посилення економічного тиску на Росію, Іран і Північну Корею. Американський президент назвав цей закон таким, що обмежує, оскільки він блокує виконавчу владу.
Крім того, Трамп заявив, що підписаний ним закон про додаткові санкції проти РФ передбачає можливість припинення Вашингтоном обмежувальних заходів проти російської розвідки і оборонного сектора.

Related

Події в Україні 7749096279329840500

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item