"Путін лізтиме, поки не отримає по зубах" - Жебрівський


Президент РФ Володимир Путін не відпустить Україну. Без підживлення людським інтелектуальним ресурсом з України російська імперія загине.
Про це заявив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в інтерв'ю Укрінформу.
"Очевидно, що Путін не збирається відпускати Україну. Йому не потрібна ні частина Донбасу або Луганщини, ні весь Донбас. Путін хоче всю Україну. Я довго аналізував і думав - навіщо Путіну і Росії Україна? Землі у них більше, ніж достатньо. Там порядок не можуть навести. і проаналізувавши в тому числі й історичні аспекти, я усвідомив для себе - російська імперія неможлива без людського ресурсу України. І саме тому вся ця боротьба і йде", - сказав Жебрівський.
За його словами, проросійські найманці домагаються дестабілізації в Україні.
"Сьогодні у Росії сили для широкомасштабного наступу немає. Наші Збройні Сили, Національна гвардія, інші силові структури вже показали, що так просто спостерігати за наступом не збираються. Повністю захопити Україну неможливо, проте тримати як кровоточиву рану - так ", - зазначив глава Донецької ОДА.
Жебрівський вважає, що оскільки в РФ в березні наступного року президентські вибори, то Путіну потрібно показати, що він переживає за "данбаскій" народ.
"Тому можливі чергові загострення в Донбасі. Путін буде лізти до тих пір, поки не отримає по зубах", - уточнив Жебрівський.
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський отримав матеріальну допомогу на суму 1 млн 50 тис. грн від фармацевтичної компанії "Фармак" своєї сестри Філі Жебрівської.
Про це йдеться в реєстрі електронних декларацій. Жебрівський задекларував дохід 20 липня.

Related

Політика 1938184739968492124

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item