До суду передали обвинувачення проти прокурора-зрадника, що працює на терористів "ДНР"

Зловмисниці загрожує до 15 років позбавлення волі
Прокуратура Донецької області передала до суду обвинувальний акт проти колишньої співробітниці прокуратури, яка після окупації перейшла на бік проросійської терористичної організації "ДНР".
"У ході досудового розслідування встановлено, що мешканка Донецька, будучи восени 2014 звільненою за власним бажанням з посади прокурора Донецької міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері, з січня 2015 співпрацює з терористичною організацією "ДНР ", - йдеться в повідомленні відомства.
Так, наразі зловмисниця займає "посаду" так званого "заступника начальника організаційно-контрольного відділу прокуратури "ДНР", який контролює незаконну діяльність органів і підрозділів "відомства".
"Спільниця терористів надає злочинні накази підлеглим їй особам і здійснює контроль за дотриманням нормативно-правових актів, прийнятих всупереч Конституції України і спрямованих на порушення прав громадян України, які проживають на тимчасово захопленій бойовиками території Донбасу", - зазначили у прокуратурі.
Дії колишнього прокурора кваліфіковані як участь і сприяння діяльності терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України). Зрадниці загрожує до 15 років за гратами.

Related

Гаряча новина 3410861045512279360

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item