Затримали священника, який вербував повій у бордель


В Білорусі затримали російського священика в борделі з повіями. Йому висувають підозру у їх вербуванні.
Про це заявила офіційний представник Управління Слідчого комітету Світлана Сахарова на Facebook.
"Вітебським міським відділом Слідчого комітету розслідується кримінальна справа про замах на організацію або використання заняття проституцією або створення умов для заняття проституцією, пов'язані з вивезенням за межі держави особи для заняття проституцією. Її розпочали щодо 39-річного громадянина Російської Федерації. Підставою для порушення кримінальної справи стали матеріали, що надійшли від співробітників з протидії незаконному обігу наркотиків і торгів е людьми органів внутрішніх справ м Вітебська. Підозрюваний чоловік затриманий", - пише вона.
Затриманий чоловік - отець Микола (Кірєєв) з храму Святих Апостолів Петра і Павла у Всеволожську районі Ленінградської області. Священик поїхав 2 серпня, розповів рідним, що збирається в паломницький вояж по Московській області. Останній раз він виходив на зв'язок вдень 3 серпня, потім перестав відповідати на дзвінки.
Увечері 4 серпня дружина отця Миколая звернулася в поліцію. У той же день його затримали. Оперативникам він заявив, що збирався вивезти жінок в Санкт-Петербург. Його підозрюють у вербуванні живого товару.

Related

Суспільство 8976639740518659294

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item