Нова загроза. До України рухається військова техніка РФ

Українські військові готові до будь-якого розвитку подій
У Росії цього тижня небувалий рух військової техніки. Московська область, Костромська, Самара, Волгоград. Навіть з Новосибірська літаками військових перекидають в європейську частину РФ. Кажуть, навчання «Захід-2017». Вони розпочнуться 14 вересня на шести полігонах Білорусі. Але військова техніка чомусь рухається зовсім в іншу сторону. У бік України. Воронежська область, Краснодар і Крим.
Ступінь загрози подальшого вторгнення російських військ як і раніше залишається високою. Те, що переміщення військової техніки планувалося безпосередньо поблизу українського кордону, це однозначно. Чому? Тут варіантів декілька. Це може бути демонстрація сили, як минулого року, але в більших масштабах. Або ж підготовка до нового етапу агресії проти України.
Зараз нічого не можна виключати. Не варто забувати  наступного року в Росії пройдуть президентські вибори. Путіну необхідні хоч якісь перемоги, нехай навіть невеликі.
Справжню мету такого масштабного переміщення російської військової техніки поблизу українських кордонів знає тільки одна людина. Думаю, що навіть солдати, які беруть участь в цій провокації, поняття не мають про плани Путіна. І тільки від нього залежить, вирушать ці ешелони в Україну, залишаться на своїх рубежах або ж повернутися до місць постійної дислокації.
Втім, ми відстежуємо ситуацію. І можу сказати, що українські військові знають про загрозу і повністю готові до будь-якого сценарію розвитку подій.
Що ж стосується майбутніх російських військових навчань в Білорусі, можу сказати одне: ці навчання будуть проходити біля українського кордону, вони носять наступальний характер, так як на білоруській території сформоване наступальне угруповання військ.
І щоб там не говорили політики, але загроза вторгнення російської армії зараз дійсно є.

Related

Події в Україні 2592746512652307127

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item