На Майдані розгорнули прапор невизнаної Ічкерії

Прапор Ічкерії на Майдані в Києва 13 серпня

Прапор розгорнув президентський полк. На акцію в центрі Києва прийшли татари, Аміна Окуєва та бійці батальйону ім. Джохара Дудаєва


На Майдані Незалежності в Києві військові окремого президентського полку вдень 13 серпня розгорнули національний прапор невизнаної Ічкерії.
 
На акцію прийшли бійці батальйону імені Джохара Дудаєва, зокрема його колишній боєць Аміна Окуєва, а також представники кримськотатарського народу.
 
Прапор Ічкерії в Києві
 
"Я хочу від імені кримськотатарського народу, від імені всіх українців, привітати чеченців, які воюють проти російських військ. Разом ми переможемо", - цитує Громадське ТБ голову Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова, який виступив на акції.
 
Прапор Ічкерії на Майдані (фото: Цензор)
 
Окуєва подякувала Україні за підтримку в боротьбі за свободу Ічкерії. За її словами, акція покликана показати, що ворогам не вдалося зломити "волю до перемоги і наш дух".
 
Прапор Ічкерії на Майдані (фото: Цензор)
 
Організатор акції Казбек Абдурзаков розповідає, чому прапор Ічкерії підняли сьогодні і саме на Майдані Києва:
 
 
Під час акції був також виконаний гімн України.
 
Як проходила акція - в огляді:

Ічкерія - невизнане державне утворення, яке існувало після розпаду СРСР на частині території Чечено-Інгушської АРСР. Було практично ліквідовано російською владою у 2000 році.

Related

Події в Україні 4301110396842503621

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item