ЗМІ: Молдова має намір оголосити віце-прем'єра РФ Рогозіна персоною нон-грата

Рогозіну хочуть заборонити в'їзд до Молдови
Молдова має намір оголосити віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна персоною нон-грата і заборонити йому в'їзд в країну і транзит по її території, повідомляє Інтерфакс з посиланням на джерело в молдовському уряді.
За словами співрозмовника агентства, міністерство закордонних справ і європейської інтеграції Молдови викликало посла Росії в Кишиневі Фаріта Мухаметшина.
"Російському дипломату було вказано на інтерв'ю Дмитра Рогозіна на забороненому в Молдові телеканалі Росія-24, в якому він допустив недоброзичливі і образливі висловлювання на адресу громадян Молдови, її керівництва, що зачіпають імідж молдавської держави як всередині країни, так і за її межами", - сказав співрозмовник агентства.
Нагадаємо, 20 липня МЗС Молдови заборонив російської делегації на чолі з віце-прем'єром РФ Дмитром Рогозіним проліт на літаках ВПС РФ через повітряний простір республіки.
28 липня влада Румунії відмовилась пропускати на свою територію пасажирський літак, що летів з Москви до Кишинева, на якому знаходився віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін.

Related

Події у світі 7346198017023500799

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item