У Борисполі затримали злодія в законі


У міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали кримінального авторитета з фальшивим українським паспортом.
"Сьогодні поліцією Києва в аеропорті "Бориспіль" був затриманий російський "злодій в законі" на прізвисько "Пецо". Про цього злочинця відомо, що за "службу у ФСБ" замість 22 років позбавлення волі він отримав "бонус" і відбув покарання лише два роки", - повідомляє перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Facebook.
Арештованого найбільше розізлила ситуація з паспортом. Він очікував, що в Україні його друзі все вирішили.
"Аналізуючи інформацію, отриману під час служби в Донецькій області, коли затримували злочинців з окупованої території, а тепер уже зіставляючи інформацію, яку отримую з мирних областей України, можу тільки ще раз сказати, що російським злочинним авторитетам і так званим "кишеньковим" злодіям у законі, приблудам на службі ФСБ Росії, поставлено завдання своїми діями дестабілізувати ситуацію в нашій країні. Це вибухи, вбивства, розбійні напади тощо - все те, що призведе до розчарування наших громадян в правоохоронних органах та органах державної влади.
Щоб запобігти це розгул свавілля ми будемо робити все, щоб ці старі люди з сумнівним званням "злодії в законі", які за сумісництвом є агентами ФСБ, залишалися на тривалий час в наших в'язницях, якщо порушили закон в нашій країні або ж поверталися до своїх господарів, вони більш необхідні", - додав Аброськін.
За день в Слов'янську поліція затримала двох бойовиків ДНР. Про це повідомляє поліція Донецької області.

Related

Гаряча новина 8287506371854024333

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item