Росія зробила ставку на Тимошенко


"Опозиційний блок" планує подвоїти фракцію у Верховній Раді на наступних виборах. Проте головну ставку Росія зробить на партію Юлії Тимошенко.
Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповів правозахисник, колишній боєць АТО Євген Дикий.
"Українці можуть обрати повне лайно, у порівнянні з яким теперішнє може здатися марципанчиком. Ключове питання, якими будуть вибори. Якщо ми знову будемо обирати депутатів за закритими списками, це цілком реально. Нещодавно спілкувався з одним депутатом "Опозиційного блоку". Він прямо сказав, що у них програма мінімум - подвоїти фракцію на наступних виборах. Максимум - стати правлячою партією і сформувати уряд. У максимум не вірю, мінімум реальний. Це відверто проросійський "Опоблок". Більшу небезпеку становлять нібито українські сили на зразок "Батьківщини". Вони рвуть на собі вишиванку, мовляв, патріоти. Але ж всі пам'ятають угоду Юлії Тимошенко з Кремлем. Основна ставка Росії - саме на Тимошенко. У Кремлі зрозуміли, що привести сюди відверто проросійську владу не вдасться.
Якщо переможе "Батьківщина", буде як за Януковича. Зберігатиметься проєвропейська риторика. Будуть регулярні жести в бік Євросоюзу, щоб не розірвали Угоду про асоціацію, бо їхній бізнес почав адаптовуватися до її умов. Ми опинимося в нейтральному положенні: то кроки в бік Росі, то в бік ЄС. Тривалим такий стан бути не може. І закінчиться все тим, що знову доведеться вирішувати питання непарламентськими методами", - сказав він.

Related

Політика 7523425328429460411

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item