Прокуратура Грузії звернулася до Польщі через візит Саакашвілі

Михайло Саакашвілі

Екс-глава Одеської ОДА зазначив, що безперешкодно приїхав до Польщі з США.

Прокуратура Грузії звернулася до компетентних органів Польщі в зв'язку з інформацією про візит Михаїла Саакашвілі в цю країну, передає Грузія онлайн.

"У зв'язку з візитом Михайла Саакашвілі в Польщу, на підставі поширеної в ЗМІ інформації, Головна прокуратура звернулася до компетентних органів Польщі, і розпочаті всі передбачені законом процедури", - повідомив заступник начальника департаменту зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Головної прокуратури Грузії Георгій Грдзелішвілі.
Нагадаємо, польські ЗМІ повідомили, що Саакашвілі приїхав в країну, де виступив на присвяченому річниці Варшавського повстання заході.
Зазначимо, що 4 серпня ввечері, в інтерв'ю телеканалу ZIK по відеозв'язку Саакашвілі заявив, що безперешкодно приїхав з США в Польщу, не вдаючись до дипломатичної допомоги.

"Вони попередили всі прикордонні служби, всі авіакомпанії, що не потрібно мене пускати... У мене не було ніяких проблем з тим, щоб залишити Сполучені Штати. Хоча Аваков в перший же день викликав, наскільки я знаю від американців, заступника американського посла в Києві з попередженням або з вимогою мене не випускати зі Сполучених Штатів", - сказав Саакашвілі.
Як повідомлялось, президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України. В Адміністрації президента повідомили, що припинення громадянства Саакашвілі обумовлено поданою ним недостовірною інформацією при оформленні громадянства.

Related

Події у світі 1802180025925123188

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item