Правоохоронці ліквідували канал контрабанди


Співробітники Служби безпеки України ліквідували канал контрабанди медикаментів.
Про це повідомляють "Українські Новини".
"Співробітники Служби безпеки України під час проведення комплексу заходів щодо захисту критичної інфраструктури держави в сфері охорони здоров'я перекрили в Харківській області нелегальний канал постачання медикаментів на тимчасово окуповані терористами території Донбасу", - йдеться у повідомленні.
У прес-центрі СБУ зазначили, що канал контрабанди організував житель Київської області, якого затримали під час підготовки до переправлення через лінію розмежування чергової партії медикаментів.
"Він закуповував ліки у одного з провідних фармацевтичних підприємств Харківської області, потім перевозив їх в складське приміщення, облаштоване в одному з населених пунктів Донецької області поблизу лінії розмежування, і особисто перевозив ліки на непідконтрольні території. У самопроголошених ДНР І ЛНР медикаменти реалізовувалися через "зареєстровані" там фірми", - зазначили у відомстві.
Правоохоронці викрили в Рівному діяльність контрабандистів. Злочинці ввозили в країну медичні препарати із вмістом псевдоефедрину.

Related

Суспільство 868580270181704639

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item