Трамп пригрозив Північній Кореї "вогнем і люттю"

Президент США Дональд Трамп

Американський лідер наголосив, що КНДР краще більше не погрожувати США.

Президент США Дональд Трамп пригрозив Північній Кореї відповісти "вогнем і люттю" в разі, якщо з її боку буде реальна загроза для США, повідомляє Reuters.
"Північній Кореї краще більше не загрожувати США. Інакше вони зустрінуться з вогнем і люттю, яку світ не бачив раніше", - сказав він в ході спілкування з журналістами.
Раніше Reuters з посиланням на заяву глави МЗС КНДР Лі Ен Хо повідомило, що Північна Корея не має наміру погрожувати будь-кому, крім США, тільки якщо інша країна не приєднається до американських військових дій проти Пхеньяна.
За словами представника КНДР, липневими пусками балістичних ракет Північна Корея показала всьому світу, що вся материкова частина США перебуває в радіусі пуску північнокорейських ракет.
Він також зауважив, що КНДР ніколи не стане вести переговори щодо своєї ядерної програми і пусків балістичних ракет, які обґрунтовані оборонною необхідністю в зв'язку з ядерною загрозою з боку США.
Заяви Трампа прозвучали на тлі інформації в ЗМІ, що в Північній Кореї розробили мініатюрну ядерну боєголовку для розміщення на міжконтинентальних балістичних ракетах.

Related

Події у світі 5689411982519009155

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item