"Зустріли по-жлобськи" - мер Конотопу поставив ультиматум президенту


Свободівець Артем Семеніхін, що займає пост міського голови Конотопу, поставив ультиматум президенту України Петру Порошенку.


Про це сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.
"Я ставлю ультиматом Петру Порошенку. Перше, щоб він дав вказівкам членам своєї партії завтра на сесії міської ради в Конотопі проголосували за важливі соціальні питання Хай його фракція прийде в повному складі і проголосує за зарплати лікарям, працівникам дитсадочків, за виділення коштів на те, щоб вчасно пустити нас в електромережу. А друге – щоб взяв під особистий контроль питання про розпуск депутатського корпусу Конотопської міськради.
Він пройшов 250 км пішки з Конотопу на Сумщині до Києві, щоб передати звернення з цими вимогами президенту. Вважає, що Порошенку вигідно піти назустріч.
"На місцях місцева мафія, ставленики Яценюка, тримають громаду міста в заручниках. Керівник області і керівник фракції БПП "Солідарність" є головними метастазами цієї мафії. Порошенку вигідно переглянути свої кадрові рішення. Після розпуску депутатів я теж складаю повноваження і чесно зі всіма йду на вибори", – каже він.
Артемові Семеніхіну вдалося передати звернення не Петру Порошенку, а керівнику президентської приймальні біля входу.
"Вони були попереджені, що йду від імені Сумської громади. А зустріли по жлобськи. Пузаті жлоби-охоронці перекрили мені дорогу, потім мене не пропускали нацгвардійці. Пізніше мені прислали хлопчика, який там, напевне, каву готує. Аж потім погодилася вийти хоча б керівник приймальні. Їй передав звернення. Якщо мої вимоги проігнорують, то наступного тижня ми з батьками померлих дітей, яким вчасно не виділили кошти на лікування, з атовцями, яким житло не дають та з громадськими активістами оголошуємо під АП безстрокове голодування. Лягаємо на сходи і дивимося чи наважаться через нас переступити", – додає.
6 днів йшов міський голова Конотопа Артем Семеніхін (партія "Свобода") пішки з Конотопа Сумської області до Києва за дорученням конотопської громади. Збирався зустрітися з президентом Петром Порошенком і передати йому звернення про розпуск Конотопської міської ради та проведення позачергових місцевих виборів.

Related

Політика 881203976941691686

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item