Трамп: КНДР пошкодує, якщо погрожуватиме США

Президент США Дональд Трамп

Американський лідер заявив, що Вашингтон підготував військову відповідь на "нерозумні" дії Пхеньяна.

Президент США Дональд Трамп заявив під час прес-конференції, що КНДР пошкодує, якщо продовжить погрожувати США і їхнім союзникам, передає РИА Новости.
"Якщо (Кім Чен Ин - ред.) скаже ще одну погрозу в формі відкритої погрози... або якщо він зробить що-небудь щодо Гуаму або будь-якого іншого місця на території Америки чи її союзників, він по-справжньому пошкодує про це невдовзі", - підкреслив Трамп. 
Він також висловив надію на те, що в Північній Кореї розуміють серйозність ситуації, яка склалася. 
"Я сподіваюся, вони повністю розуміють серйозність того, що я сказав. Це ті слова, які дуже просто зрозуміти", - уточнив американський лідер. 
Відзначимо, голова Білого дому відмовився обговорювати інформацію про наявність таємного дипломатичного каналу між Вашингтоном і Пхеньяном, про який раніше повідомили ЗМІ. 
"Ми не хочемо говорити про таємні канали. Ми хочемо говорити про країну, яка поводиться неналежним чином протягом багатьох років", - сказав Трамп. 
Раніше президент США повідомив у Twitter, що Вашингтон підготував військову відповідь на "нерозумні" дії Пхеньяна. 
"Військові рішення повністю готові на той випадок, якщо КНДР буде діяти нерозумно. Сподіваюся, що Кім Чен Ин знайде інший шлях!" - написав Трамп. 
Нагадаємо, раніше Трамп пригрозив Північній Кореї "вогнем і люттю" в разі, якщо з її боку буде реальна загроза для США. Пізніше стало відомо, що військові КНДР вивчають можливість нанесення ракетного удару по військових об'єктах США на острові Гуам у західній частині Тихого океану. 
На це американський лідер заявив, що КНДР варто "дуже сильно нервуватися", якщо Пхеньян що-небудь замислив проти США. 

Related

Події у світі 1749165621423005328

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item