"Тримайся, братан!". У Нью-Йорку на фасаді готелю Trump SoHo з'явилося зображення Путіна

Акцію організував американський журналіст Робін Белл
У Нью-Йорку на фасаді готелю Trump SoHo з'явилося зображення президента Росії Володимира Путіна на тлі російського прапора, повідомляє Business Insider.
Крім зображення Путіна, на фасад готелю проектувалися написи "Happy to help, bro" (Рад допомогти, бро), "Laundering services available", (Доступні послуги з відмивання),"Follow the money" (Доглянете за грошима), і "Тримайся! братан!" кирилицею.
Крім того, до входу у готель підійшли кілька людей у формі, схожій на військову. Один з них тримав у руці російський прапор.


Пізніше, американський журналіст Робін Белл заявив, що це саме він стоїть за організацією акції під готелем Trump SoHo.


Зараз спеціальний прокурор Роберт Мюллер розслідує факти втручання РФ у президентські вибори 2016 року, зв'язки передвиборчого штабу Дональда Трампа з Москвою і можливе перешкоджання правосуддю з боку президента США.
За даними Reuters, команда Трампа за останні сім місяців президентської кампанії контактувала з російськими офіційними особами мінімум 18 разів, крім того, штаб республіканця спілкувався з українським політичним діячем Віктором Медведчуком, який є кумом президента РФ Путіна.
Як зазначив екс-директор ЦРУ Джон Бреннан, РФ безсоромно втрутилася у виборчу кампанію в США 2016 року. 
Екс-директор ФБР Джеймс Комі, звільнений Трампом у травні, також не сумнівається в тому, що Росія спробувала втрутитися у виборчий процес і що ця операція була санкціонована офіційними особам Росії.
Влада США офіційно оголосила, що російські хакери під час виборів атакували виборчі системи в 21 штаті.

Related

Події у світі 8567023083095069944

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item