Агенти ФБР обшукали будинок екс-радника Трампа Манафорта - WP

Будинок Пола Манафорта обшукали федерали 
Агенти Федерального бюро розслідувань США провели обшуки в будинку екс-керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта в передмісті Вірджинії, повідомляє The Washington Post з посиланням на інформовані джерела.
За даними американської газети, агенти вилучили документи та інші матеріали в рамках розслідування про ймовірне втручання Росії в президентські вибори 2016 року. 
Джерела WP повідомили, що санкціонований обшук був проведений 26 липня, після того як Манафорт виступив перед розвідувальним комітетом Сенату США. 
Нагадаємо, що 25 липня Пол Манафорт дав свідчення перед сенаторами про свою роботу в Україні і зустрічі з російським адвокатом, на якій був присутній також син президента Дональд Трамп-молодший. 
Дональд Трамп-молодший у 2016 році організував зустріч з російським адвокатом, який має зв'язки з Кремлем. Зустріч проходила під час президентської кампанії в хмарочосі Trump Tower в Нью-Йорку 9 листопада 2016 року. На ній також були присутні зять Дональда Трампа Джаред Кушнер та Пол Манафорт, який на той час очолював президентську кампанію кандидата-республіканця. 

Після виборів президента США восени 2016 року Центральне розвідувальне управління США дійшло до висновків, що хакерські атаки з боку Росії на офіційні установи в США під час президентської кампанії були спрямовані безпосередньо на підтримку Дональда Трампа, а не на дискредитацію самого процесу демократичних голосувань. 
Пізніше національна розвідка США виклала в публічний доступ незасекречену версію доповіді про "втручання Росії у вибори". Документ має і секретну версію, яку раніше представили Бараку Обамі і Дональду Трампу.
Згідно з документом, президент Росії Володимир Путін наказав провести хакерські атаки з метою вплинути на вибори в США. 

Related

Події у світі 8288592169015276132

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item