Двох чиновників ДФС спіймали на хабарі в $20 тисяч


 Під час затримання підозрювані намагалися втекти.

Поліція затримала посадових осіб Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в Харківській області за вимагання та отримання 20 тисяч доларів хабара.


Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.
"Вони організували схему вимагання та одержання неправомірної вигоди за непритягнення до відповідальності за виявленими порушеннями, а також за подальше невтручання в господарську діяльність суб'єктів підприємницької діяльності", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці встановили, що слідчим підрозділом ГУ ДФС в Харківській області було відкрито кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків. У серпні слідчими ГУ ДФС були проведені обшуки, вилучені кошти та інші матеріальні цінності.
"Щоб підприємець не поніс відповідальності, посадові особи слідства ГУ ДФС за 20 тисяч доларів погодилися закрити кримінальне провадження і надалі не втручатися в його господарську діяльність", - відзначили в поліції.
Для передачі грошей був залучений посередник із Херсонської області. Під час затримання обидва слідчі ДФС намагалися сховатися, але були затримані.
Як повідомлялось, раніше в Харкові затримали на хабарі завідувача кафедрою одного з вищих навчальних закладів міста. Він за вказівкою керівництва вузу вимагав у свого колеги - завідувача іншої кафедри - 380 тисяч гривень.

Related

Гаряча новина 539692576522283442

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item