Американські бомбардувальники здійснили політ поблизу КНДР

У Пентагоні політ літаків назвали "демонстрацією рішучості"
У суботу, 23 вересня, стратегічні бомбардувальники США моделі B-1B здійснили політ поблизу кордонів КНДР.
У Пентагоні заявили, що літаки "просунулися на північ від демілітаризованої зони так далеко, ніж будь-коли в XXI столітті".
Керівництво американської армії зазначило, що США готові використовувати повний спектр своїх військових можливостей для захисту від агресії КНДР, передає Інтерфакс-Україна.
"Це було демонстрацією рішучості США та нагадуванням про те, що в розпорядженні президента є безліч військових варіантів для ліквідації будь-яких загроз", - заявили в американському військовому відомстві.
Раніше держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що ядерна зброя не забезпечить безпеку КНДР, а тільки зміцнить волю США та інших країн стримати північнокорейську агресію.
Також президент США Дональд Трамп заявив під час виступу на Генасамблеї ООН, що в разі необхідності, Північна Корея буде "повністю знищена".
У свою чергу північнокорейський лідер Кім Чен Ин заявив, що президент США Дональд Трамп поводиться як "гангстер", якому доведеться дорого заплатити за погрози знищити КНДР.
Крім того, міністр закордонних справ півночі Кореї Лі Ен Хо повідомив, що його країна може провести випробування водневої бомби в Тихому океані.

Related

Події у світі 294297668083485020

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item