Рак лікуватимуть за допомогою… спирту!


Фахівці з університету імені Дьюка (США) випробували новий унікальний метод боротьби із злоякісними утвореннями онкологічного типу за допомогою спирту.


Про це повідомляє Добрий лікар

Етанол в даному випадку розцінюється як вкрай дешева і доступна речовина, яка в перспективі має цілющі властивості. Вартість ін’єкції становить, приблизно, 5 доларів США, і для того, щоб її проводити не потрібні певні умови.


Механізм нестандартного методу лікування полягає в тому, що онкологічні клітини при контакті з етанолом потрапляють в цілком несприятливу для них середовище, що і призводить до їх поступового відмирання, пише grifonsoft.ru.

Для проведення експерименту було використано лабораторних хом’яків. Досягнуті результати показали, що для лікування етанолом потрібно доза, яка більше, ніж розмір пухлини, в чотири рази. Згідно з підсумками експерименту, лікуванню піддалися 4 з 12 випробовуваних гризунів.

Найбільший ефект показало застосування етанолу і етилцелюлози. За допомогою цього розчину, який вводиться в організм і там приймає форму гелю, вдалося домогтися чи не найбільшого ефекту. По закінченню тижня у 6 з 7 хом’яків відбувалися поліпшення, а ще через кілька днів у всій контрольної групи раку не виявили зовсім.

Related

Цікаво 8807451362245846109

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item