Колишній генсек НАТО Расмуссен відвідав зону АТО

Бывший генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен

Європа повинна продовжувати підтримувати Україну, вважає Расмуссен.

Європа повинна продовжувати займати тверду і однозначну позицію в питанні підтримки України. Про це заявив колишній генсек НАТО і позаштатний радник президента України Андерс Фог Расмуссен під час відвідування розташування українських військ в зоні проведення АТО, повідомляє прес-центр штабу в Facebook.
"У той час, коли на українській землі є близько 40 тисяч російських солдатів і сепаратистів, Європа повинна продовжувати займати тверду і однозначну позицію в питанні підтримки України", - заявив Расмуссен.
На чолі іноземної делегації екс-генсек НАТО відвідав пошкоджені обстрілами населені пункти Донбасу, зокрема місто Торецьк, де іноземні партнери ознайомилися з завданнями, станом і становищем українських військ, залучених до виконання завдань АТО.
Зазначається, що в групі іноземних гостей були колишні і діючі глави урядів європейських країн, міністри закордонних справ, парламентарії, політичні радники і консультанти.
"Представники штабу і СЦКК розповіли присутнім про стан справ в районі проведення АТО операції і про порушення російською стороною "мінських угод", -йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.
Нагадаємо, в липні Донбас відвідали спецпредставник Держдепу США Курт Волкер і американський посол в Україні Марі Йованович.

Related

Події в Україні 1580722715777898719

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item