Україна не зможе залучати інвестиції через корупцію – радник комісара ЄС


Треба вживати серйозні заходи у боротьбі із корупцією. Країни із високим рівнем корупції не можуть залучати інвестиції, вони втрачають своїх талановитих громадян.
Про це в ефірі "112 Україна" заявив радник комісара ЄС з питань освіти та культури П'єр Луїжджі Сакко.
"Треба вживати серйозні заходи у боротьбі із корупцією. У нинішній час глобальної конкуренції країни із високим рівнем корупції не можуть залучати інвестиції, втрачають свої таланти. Якщо є корупція, найталановитіші люди їдуть за кордон, бо там кращі перспективи. Тому дуже важливо боротися із корупцією", - каже політик.
На питання чи змінилась думка Європи стосовно України, Сакко відповів: "Усе частіше Україна представляє собою державу, що динамічно розвивається, з глибоким ставленням до культури, захід сьогодні тому підтвердження. Тому враження від України покращується, думаю, слід продовжувати працювати. Європа знає про всі труднощі".
Сьогодні в аеропорту затримали народного депутата Борислава Розенблата. Повідомлялось, що він мав при собі золото та інші коштовності. Сам нардеп пояснив, що віз біжутерію племінниці у подарунок. Напередодні купив квитки за кордон. Їх він показував у НАБУ перед вильотом.

Related

Політика 6731330831085485050

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item