Прокуратура затвердила підозру винуватиці смертельної ДТП в Харкові

Винуватиці ДТП може загрожувати до десяти років в'язниці
Прокуратура затвердила підозру 20-річній Олені Зайцевій, Lexus якої після зіткнення з Volkswagen Touareg збив на смерть п'ятьох пішоходів в центрі Харкова.
Про це з посиланням на прес-секретаря прокурора Харківської області Віту Дубовик передає Інтерфакс-Україна.
За її словами, дівчині інкримінується порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України), за що передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
"Підозру затверджено, тобто вона готова для оголошення, протягом 2-3 годин її буде оголошено водієві автомобіля Lexus", - заявила Дубовик, додавши, що відразу після цього буде готуватися клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
У той же час глава МВС Арсен Аваков раніше заявив, що винуватиця ДТП в Харкові вже "заарештована судом".
Дубовик також зазначила, що за останні два роки затримана шість разів притягалася до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.
Нагадаємо, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик в'їхав у натовппішоходів. Поліція затримала жінку, яка перебувала за кермом.





Related

Події в Україні 7950420479506048745

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item