США відтермінували прийом заявок на лотерею Green Card

Традиційно багато українців хочуть отримати Green Card

Сайт лотереї вже кілька днів не приймає нові анкети.

 
США відтермінували прийом заявок на Diversity Visa Lottery 2019 через технічні проблем, які виникли невдовзі після початку програми.
 
На сайті посольства США в Еквадорі повідомляється, що через технічні неполадки реєстраційний період DV-2019 починається заново і всі анкети, подані із 3 жовтня 2017 року, треба буде подати ще раз.

Новий реєстраційний період для DV-2019 відкривається об 11:00 у середу 18 жовтня 2017 року і закривається об 11:00 у середу 22 листопада 2017 року.
 
Онлайн-реєстрація для участі в лотереї розпочалась 3 жовтня 2017 року, однак через кілька днів після початку прийому заявок процес був зупинений. Як виявилося, усі раніше подані заявки були анульовані.
 
Якщо людина подала заявку до 18 жовтня 2017 року, то вона не зараховується. Нова анкета не буде вважатися дублікатною і за цим не послідує дискваліфікація. Але особи, які подали більше однієї заявки протягом нового періоду реєстрації, будуть дискваліфіковані.
 
Усі інші вимоги до участі в лотереї залишаються незмінними.
 
Нагадаємо, що Україна входить до трійки країн-лідерів за кількістю учасників лотереї "грін карт".
 
За даними дослідницького центру Pew (Pew Research Center), у 2015 фінансовому році (останній рік із доступними детальними даними за заявками від країн), близько 12% із 14,4 млн осіб, які подали заявки на участь у лотереї, становили громадяни Гани (1,7 млн). Ще 10%, або близько 1,4 мільйона кандидатів, були з Узбекистану. Третє місце зайняла Україна із близько 1,3 мільйона претендентів.

Американський лідер представив законопроект про реформу отримання посвідки на проживання в США.

Президент США Дональд Трамп представив новий законопроект, що пропонує відмовитися від електронної лотереї Green Card, яка дає змогу мігрантам отримати посвідку на проживання в США, повідомляє прес-служба Білого дому.

Related

Події у світі 2629879213109597178

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item