13-річна дівчина впала з 9 поверху і вижила


У Дніпрі медики рятують 13-річну школярку, яка отримала численні переломи після падіння з дев'ятого поверху.
Перехожі побачили дівчину, що випала з вікна квартири на газон, та викликали швидку. Її доправили до лікарні Мечникова, бо фельдшер сприйняла школярку за дорослу. Потім туди приїхали дитячі хірурги та анестезіологи. Школярку прооперували. Про це йшлося в ТСН.
"Ми не мали ніякої можливості її перевозити. Вона б загинула по дорозі. Навіть шансів не було ніяких. Там кожна секунда була на вагу життя. Якщо молодий організм справиться, вона буде жити", - каже головний лікар обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.
Крім переламів, у неї був розрив селезінки та сильна внутрішня кровотеча. Нині дівчина в реанімації. Батьки шоковані. І не розповідають про можливі причини такого падіння.
У поліції кажуть, що родина благополучна. Правоохоронці припускають, що неповнолітня хотіла вкоротити собі віку. Нині поліція працює з однокласниками та друзями дівчини, зокрема, й віртуальними.
Дівчинка випала з вікна 10-го поверху . Трагедія сталась на вулиці Панікахи в Дніпрі. 5-річна дівчинка випала із вікна на десятому поверсі. Від удару загинула на місці

Related

Гаряча новина 6583133753840496671

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item