Рецидивіста з ВІЛ засудили до 14 років в'язниці за зґвалтування дитини

У Харкові засудили ґвалтівника дитини

Чоловік вчинив насильство стосовно 5-річної дівчинки, поки її матері не було вдома.

Харківський районний суд Харківської області підтримав позицію прокуратури і визнав винним у зґвалтуванні 5-річної дівчинки і низці інших тяжких злочинів раніше судимого 30-річного чоловіка. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.
Зазначається, що прокуратура довела в суді вину чоловіка в кількох злочинах. Зокрема, його визнали винним у задоволенні статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, зґвалтування малолітньої дитини і свідоме поставлення іншої особи в небезпеку зараження вірусом імунодефіциту.
У прокуратурі уточнили, що зловмисник засуджений до 14 років позбавлення волі.
Слідство встановило, що у вересні 2015 року чоловік прийшов в гості до своєї знайомої в одному із сіл Харківського району. Жінки на місці не виявилося, однак двоє її дітей: 5-річна дівчинка та 4-річний хлопчик перебували вдома самі.
Поки жінка ходила в магазин, чоловік зґвалтував її дочку.
"Слід зазначити, що чоловік є носієм вірусу імунодефіциту людини. На щастя, дитина не заразилася", - наголошується в повідомленні прокуратури.
На вимогу прокуратури засуджений перебуває під вартою, поки не закінчиться термін подачі апеляції.
Раніше повідомлялося, що так званий верховний суд ДНР засудив чоловіка до смертної кари за звинуваченням у зґвалтуванні і вбивстві дитини 2006 року народження.

Related

Гаряча новина 6537611667984005624

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item