Народний фронт назве свого кандидата у президенти в 2018 році

Яценюк провів з'їзд партії

Партія також хоче ввести візовий режим із РФ.

 
Партія Народний фронт у 2018 році визначиться з кандидатом у президенти України, це передбачає резолюція з'їзду політсили, який пройшов у суботу в Києві, передає Інтерфакс-Украина.
 
"Пропонується прийняти рішення, щоб політична партія Народний фронт у 2018 році визначилася з кандидатом у президенти на чергові президентські вибори, які відбудуться у 2019 році", - сказав глава політради партії Арсеній Яценюк, зачитуючи резолюцію.
 
У підсумку делегати з'їзду підтримали резолюцію, яка складається із двох частин: звіт про виконання програми партії та основні напрями детальності політсили на період 2018-2019 роки.
 
Зокрема, партія пропонує ввести Україні візовий режим із Російською Федерацією і розширити санкції щодо РФ до відшкодування збитку.
 
"Політична рада партії пропонує закріпити в рішенні з'їзду необхідність введення візового режиму з Російською Федерацією", - повідомив Яценюк.
 
У резолюції також наголошується, що Народний фронт підтримує ініціативу про розміщення миротворчих сил ООН на Донбасі за певних умов.
 
"Ці ініціативи можуть підтримуватися і будуть підтримуватися за умови врахування саме українських національних інтересів, щоб нам не створили ще один заморожений конфлікт", - зазначив Яценюк, підкресливши, що досвід багатьох миротворчих місій закінчується заморожуванням, а не вирішенням конфлікту, що не повинно повторитися в Україні.
 
Крім того, за його словами, резолюція пропонує розширювати, а не знімати санкції з РФ, поки Україні не буде повністю повернуто її територія.
 
"В окремих столицях уже почалася дискусія: давайте якось реалізуємо Мінськ у тій чи іншій формі, щоб швидше зняти санкції. Ми вважаємо це неприпустимим політикою до того моменту, поки не будуть повернені Донецьк, Луганськ і Крим. Санкції проти російського агресора повинні бути збережені", - підкреслив політик.
 
У резолюції наголошується, що необхідно розширювати санкції проти РФ як із боку України, так і її партнерів, поки Росія "повністю не відшкодує збиток Україні та її громадянам, заподіяний внаслідок збройної агресії", і об'єднати санкції проти РФ, введені за окупацію Донецька і Луганська, із санкціями через анексію Криму.
 
Нагадаємо, колишній прем'єр-міністр України, голова партії Народний фронт Арсеній Яценюк подав електронну декларацію за 2016 рік, у якій задекларував понад 1 млн доларів, 4 млн гривень у банках, 475 тис. доларів, 300 тис. гривень готівкових коштів, колекції картин, монет, книг і рушницю.

Related

Політика 3621430016684260155

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item