Глава Одеської ОДА вніс 600 тисяч застави за екс-лідера місцевого Правого сектора

Стерненкові (зліва) суд призначив заставу 600 тис. грн, директору табору Вікторія, де у вогні загинули діти, - 128 тисяч
Керівник Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов в понеділок, 27 листопада, вніс заставу 600 тисяч гривень за екс-лідера одеського Правого сектора Сергія Стерненка.
Чиновник пояснив своє рішення підтримкою намірів активістів, які захищали Зелений театр від забудови, підкресливши, що не підтримує насильство по відношенню до поліцейських.
"Це моя людська реакція на несправедливість. 600 тис. грн. застави для того, хто кидався на поліцію, і 128 тис. грн застави для того, на чиїй совісті загублені життя дітей в таборі Вікторія", - пояснив він.
Стерненко після обід 27 листопада опублікував своє фото з соратниками з коментарем: "Я вже на свободі".
25 листопада Приморський районний суд Одеси заарештував Стерненка (в якості запобіжного заходу) з можливістю виходу під заставу в 608 тисяч гривень.
Нагадаємо, 18 листопада біля Літнього театру зібралися більше 200 чоловік, які виступали проти можливої забудови міського саду. Директор компанії-забудовника Солід Ігор Коваленко розповів журналістам, що планується створити концертно-виставковий комплекс, а не висотку.
У ході зіткнень постраждали понад 20 працівників Нацполіціі, серед яких начальник поліції Одеси Дмитро Головін. За різними даними, йому розбили голову каменем або залізним прутом.

Related

Події в Україні 4139405010039384349

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item